Søndag = loppis

Har nesten blitt en selvfølge å reise på loppis på søndag,etter at vi flyttet til Sverige! For meg er det et av ukens høydepunkter,og noe jeg ser frem til hele uken :) Selv om det er loppiser som også er åpne i uken, er det fler og større som holder åpent i helgene!
Så vi får se om vi får tatt en tur i dag også...? Litt dårlig vær, så vi får ta det som det kommer!

Deler noen av mine favoritter som jeg har funnet på loppiser den siste tiden.. Ser alltid etter gamle laken o.l. De kan brukes til nesten alt og de er til og med dekorative når de bare ligger der på et bord eller i en kurv! Gamle kakeformer av alle slag, går jeg aldri forbi.. De kan jeg bruke til det meste! Til lys, blomster, frukt.. og til jul er de så fine å ha kongler i ;) Og trekasser til oppbevaring både på barnerommet og i kjelleren til hageredskapene og alt annet jeg vil ha orden på! Får aldri nok av dem ;)
Ellers klarer jeg aldri la være å kjøpe gamle fat, bestikk og serviser. . Så gøy å ha til ulike anledninger som jul, bursdager, grillfesten. Og bordet blir aldri kjedelig med en salig blanding av ulike mønster, herlig patina og herlige nyanser av gammelt porselen :)

Håper du ble inspirert til neste gang du skal på loppis!

Nå skinner endelig solen, så tror nok jeg pakker med meg guttene og litt proviant og jakter på en loppis eller to ;)

Ha en super søndag ♥

2 kommentarer

martaphotodiary

07.06.2015 kl.11:51

Dine bilder er veldig vakker, men det er ikke så lett å lese teksten på grunn av bakgrunnen ..

myvintagehome

07.06.2015 kl.12:59

Takk for tilbakemelding ang. teksten! Ser det nå at det blir litt utydelig.. Det må jeg få ordnet ;-) Og glad for at du liker bildene mine :-) Ha en fin dag !martaphotodiary:

Skriv en ny kommentar

hits