Mer loppis og nydelige skatter til sommerens borddekking...

Da har hu mor vært på tur igjen! Skulle finne lampe til kjøkkenet..
Men dette kom jeg hjem, med! Alt til under 150 kroner!
Mye av dette skal jeg pynte bordet med til midtsommer, med en gammel duk, tallerkener, bestikk og servietter med brodert blonde. Har samlet på gamle mugger.. de pleier jeg å ha blomster i, eller noen enkle grønne blader. Lys er viktig! Og det fineste jeg vet er å sette sammen mange forskjellige lysestaker i en gruppe.. Levende med forskjellige patinaer, størrelse og høyde. Gjør hele bordet komplett sammen med friske blomster og tekstiler! Sett det sammen så får du se ;)

Det er så gøy å dekke bordet til forskjellige anledninger.. Her i Sverige feirer de sankthansaften den første helgen det passer! Så alle kan feire og kose seg.. Det betyr at jeg her i landet ikke har bursdag på midtsommer lenger! Jeg er født 23 juni, som betyr at jeg har bursdag forskjellig hvert år... fra nå av! Dette året har jeg bursdsg 19 juni :)

Ja, ja.. det blir nok mer enn fint uansett! Datteren min og svigersønn kommer fra Norge..Da spiller det ingen rolle hvilken dag jeg fyller 41 år!!!!! Ååååå, som jeg gleder meg ♥♥♥
Takk til dere som titter innom meg...Det setter jeg pris på!
Vi sees ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits