Samler du på noe?

Hei!
Er det sånn at alle samler på noe? Frimerker, gamle penger.. ja, noe en har flere eksemplarer av? Jeg trodde egentlig ikke at jeg samlet på noe spesielt som andre gjør.. Men når jeg ser meg om i hjemmet, ser jeg jo at visse ting har med å gjenta seg ;) Jeg har ikke kjøpt ting for å samle, men fordi jeg liker akkurat disse tingene. Og har stor glede av dem!
Jeg elsker fks. gamle, hvite mugger, fat og boller. De bruker jeg til alt! Det samme gjelder gamle duker, laken og mellomverk, servietter med brodert monogram og putetrekk. Bestikk i sølv med naturlig patina er jeg også svak for.. Og jeg syns det er moro med salt og pepper drøsser i forskjellige varianter. Det morsomste av alt er å sette det hele sammen ved en familie middag, en høytid eller når noe skal feires.
Håper du ble litt inspirert med bildene mine og at om du ikke samler på noe, kanskje fikk lyst til å begynne!? Hold øynene åpne neste gang du er på loppis.. for det er der du kan finne de vakreste og mest spesielle tingene å samle på ;)
Klem fra meg ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits