Forelsket i sorte detaljer!

Hei, og god morgen :) Denne retro krakken hadde rødt sete da jeg kjøpte den. Noe som absolutt ikke passer inn hos oss! Fikk et strøk med sort maling. Syns den ble kjempefin! Og tror jeg er litt forelsket i sort for tiden.. Herlig avbrekk i et ellers så lyst interiør ♥

Noen veldig prangende lysestaker i gull, fikk også en make over! De gav jeg 30,-stk. for :) De ble jo bare så fine! Ser stadig rundt omkring her hjemme etter fler ting som kunne blitt fine med litt sort maling.. Ting jeg ikke har fremme fordi jeg ikke syns de passer inn. Men det vil de kanskje gjøre om de får fremstå i ny drakt!? Når jeg kjøper ting med "feil" farge, ser jeg potensialet den har.. At den kan bli fin i en annen farge! Men ting har en tendens til å bli liggende! Men tenker nok mange av disse tingene nå skal få komme frem :)
Så om du finner en ting du egentlig syns er litt fin, kjøp den! Fargen kan du alltids gjøre noe med! Mal og spray i vei :)

På rommet til Lukas ( 2, 5 ) har jeg malt en stor,gammel ramme sort.Den var også i en forferdelig skrikende gullfarge.. Og nå ble den jo bare så kul! Rommet er ganske stort og det er høyt under taket, så syns tavlen med bokstaver på, ble litt borte.. Så jeg rammet den inn!
Ser alltid etter rammer på loppis og bruktbutikker. Det finnes så mange mindre pene bilder med nydelige rammer på! I mitt tilfelle var dette et blomster bilde laget i skinn!! Og det var rosa.. Det var rammen jeg så. Utrolig nok ;)
Håper vi sees snart igjen! Ha en fin tirsdag ♥
Klem!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits