Siden sist...

Hei!
Ja, det var lenge siden..  Har rett og slett ikke hatt noe overskudd til å blogge. Jeg syns at om en skal få ut det meste om det en liker, elsker og bryr seg om, må en kunne sette seg ned og kose seg med, det!
Av og til blir det bare til at en slenger ut et bilde med en tekst som skulle fortalt så mye mer.. 

Jeg er alene med de to små guttene våre 3 av 4 uker.. Det tar, på! Tenker mange kvelder at jeg skal kose meg med bloggen etter at de er lagt for natten, men da er jeg så trøtt og sliten at det blir med tanken! Kreativiteten forsvinner og jeg blir å se på det som et ork!
Men det er ikke noe annet jeg heller vil enn å blogge om det jeg elsker! Få ut det kreative i meg og ikke minst inspirere andre.. Det er noe jeg har tenkt å gjøre noe med nå som guttene begynner i barnehage! Meg, kameraet, kaffekoppen og bloggen min som jeg har drømt om så lenge!

Ha en kjempefin fredag!
Trude.

Et gammelt bord har tatt over plassen der den ene sofaen stod! Syns det ble for mye med to sofaer.. selv om vi har stor stue! Ville ha det litt luftigere..
Planen er å finne to lenestoler til å ha på hver side. Men da må bena på bordet, kuttes!
Vi får se hva vi gjør når vi evt. finner stoler som passer.

Og siden sist...
Jeg følger en drøm jeg har hatt i mange år! Jeg starter en liten butikk i kjelleren vår her hjemme!!! 
Målet er å åpne så smått i oktober og ta det derfra. Selger ting og møbler som jeg selv elsker og kunne hatt i mitt hjem. Vintage, slitt og vakkert! Gleder meg, så!
Gjenstår litt maling og småtteri, så er det klart til åpning. Kommer også til å servere litt kaffe og noe å bite i.

Dreams come true!

n kommentar

missmommy.blogg.no

25.09.2015 kl.10:56

For et vakkert hjem:)ha en herlig helg:)!

Skriv en ny kommentar

hits