Bloggen manglet det viktigste!

Hei,igjen!

 

Og godt nytt år!

 

Denne bloggen som jeg så lenge hadde lyst til å starte,ble bare et tomt skall. Jeg som elsker å få ut kreativiteten min og fotografere ting jeg elsker.Jeg som ville inspirere andre med det jeg holder på med. Jeg trodde det skulle bli enkelt å ta bilder og skrive om dem. Skrive om alle disse gamle tingene i hjemmet vårt. Men sånn ble det ikke! Det stoppet helt opp og jeg fikk en slags sperre etter å ha blogget av og på en veldig kort periode. Jeg hadde ingenting å fortelle.. Så en kveld bestemte jeg meg for at denne bloggen må også inneholde ting og historier om menneskene som bor i dette hjemmet! Vi.. Mannen min og meg,de to små guttene våre og lille pusen vår,Vera. Så jeg håper at du som leser syns det er koselig å få med deg en historie om oss fire... fem,også! 

 

I dag laver det hvite,store filler ned fra himmelen som det har gjort i mange dager,nå. Håpet lenge på hvit jul.Men julen i år ble både vindfull og regnfull.Etter en kortere periode med temperaturer nede i -20 til -23,har vi nå en temperatur vi kan leve med og vi kan ta guttene med ut for å leke. Guttene har hatt en veldig lang juleferie fra barnehagen,så det blir nok moro for dem å begynne igjen i morgen! Det har blitt alt for mange dager inne med oss. Utelek er ikke et alternativ når det er så kaldt ute! 

 

Det blir deilig for mamma og pappa også,med noen timer fra hverandre.. Guttene er i barnehagen tirsdag til torsdag 08 - 13. Det er det vi har krav på her i Sverige! Selv om jeg går ufrivillig hjemme og er "pensjonist". Har mange prosjekter på gang som ikke passer seg å start på med to små rundt seg. Som å begynne oppussing av rommet til Hans ( 19 mnd. ) Han har sovet inne hos oss siden han kom til verden. Mye våken om natten.. Gjerne hver 3 time! Noe som henger igjen fra da han kom til oss i uke 34. Som prematur fikk han mat i sonde hver 3 time,så vi har slitt med å få ham over på en annen kurs. Jeg har ammet helt til rett för jul,og gikk over til flaske på natten. Det har gitt resultater! Og han våkner som regel kun den ene gangen for å få flaske nå. Så nå tror vi han er klar for eget rom!? Så nå blir det å svinge penselen de dagene de er i barnehagen! 

I skrivende stund,har de to turboene akkurat våknet.. Så nå blir det litt å spise.

Ha en super dag,videre!

 

.

 

Klem,Trude.

4 kommentarer

Kåre Med Håret

12.01.2016 kl.12:40

Kommer din mann Gunnar til at blogga om den her vetran kjerran han kjøpades ???

12.01.2016 kl.15:31

Så flotte bilder💕

myvintagehome

12.01.2016 kl.18:52

Ha,ha! Om han noen gang skal begynne med blogg,blir det vel ikke annet enn fotball!? Eller gartner tips ?? Kåre Med Håret:

myvintagehome

12.01.2016 kl.18:53

Hjertelig takk! Så koselig at du syns det. Ha en fin kveld ?? Anonym:

Skriv en ny kommentar

hits