Hvert eneste år...

Hei!

 

Tirsdag og barnehage for guttene. Jeg steller hjemme og bare nyter stillheten. Og det å kunne få gjort ting uten å bli avbrutt hundre ganger! En ting som egentlig tar 5 minutter blir fort til en time. De som har små kjenner seg nok igjen?! 

 

Og her hjemme er det samme ting som skjer hvert eneste år! Så fort julen er over og vi tipper over i et nytt år,får jeg lopper i blodet. Jeg vil rydde,vaske,organisere og gjerne flytte litt rundt på ting. Det er så deilig med litt forandring.. Det skal ikke så mye til! Jeg har flyttet om på to skap på stuen og hentet ned et speil som hang oppe i hallen. Det fikk seg et strök maling i går da det hadde blitt så gult. Og med litt friske blomster som prikken over i'en syns jeg det ble veldig bra. Så glad for at vi nå kan få tak i hortensia igjen! Den er en av mine absolutt favoritter! Den er også veldig vakker når den er vissen... Da kan den brukes til å lage kranser og andre dekorasjoner med.Får vise dere en annen gang.. 

Ellers i dag blir det en deilig gryte med svin til middag når guttene kommer hjem.Mannen min skal få hengt opp lampe i hallen nede. Så vi kan se hva det er for sko og jakker vi tar på oss når vi skal ut! Jeg skal vel ordne og styre litt mer,som vanlig.. Og det aller beste : Spise kanelboller og se på barne- tv med gutta boys! Ha en fin tirsdag videre ❤

Klem,Trude.

 

  


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits