En annerledes morgen!

God morgen!

Som regel er det Lukas ( 3 ) som er tidligst oppe. Han står ofte opp både klokka 4 og 5! Ingenting i kroppen fungerer når jeg sjangler ned trappa for å finne frem til kaffetrakteren og lysbryteren! Jeg er fortsatt våken noen ganger hver natt pga.Hans ( 19  mnd ) ,så uthvilt er jeg langt ifra! Lukas har alltid stått opp för hanen galer. Noen ganger har han smilt mot oss der han sitter i sengen sin og vil stå opp kl.3 om natten. Og det hjelper ikke å si at han må sove litt til,og at det er natt ute. I det siste har det heldigvis blitt bedre. Nå kan han sove til kl. 6! Mannen min og jeg bytter på å stå opp med Lukas. Annehver morgen. Det syns vi fungerer bra.

I dag ville Hans stå opp för Lukas! Det har aldri skjedd tidligere. Ting blir jo gjerne rutiner,og vi har faste ting vi gjör når vi er oppe med Lukas alene. Så i dag var det veldig koselig å få en liten morgenstund med Hans ❤  

Nå er sikkert de to i full lek i barnehagen,og jeg skal ta en kaffekopp eller to.Så blir det å pusle litt hjemme,skal male ferdig et skrivebord,og håper å få litt maling på veggene på rommet til Hans... För de må hentes i barnehagen igjen! 

Ha en super onsdag!

Klem,Trude ❤ 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits