Der skal skapet stå!

Hei,og god morgen!

 

Sier meg ferdig for nå.. Om hvor skapene i stua skal stå! Har blitt flyttet både hit og dit. Mange ganger siden vi flyttet inn i april i fjor. Men sånn er jeg. Blir fort lei av å se på det samme hele tiden. Og noen ganger har en skaffet seg noe nytt,og da kreves det forandringer. Denne gangen ville jeg ha plass til det gamle speilet som hang oppe i hallen. Det kom liksom litt bort der det hang på en smal vegg ved brannmuren. Og vi er jo mest nede i stuen,så det fikk flytte ned. Derfor måtte de to skapene bytte plass! 

   

Kjenner jeg meg rett blir det nok fler forandringer! Men nå skal det få stå sånn en stund. Nå etter jul liker jeg å ha få ting framme. Elsker det enkle. Men fler blomster er greit. Det minner meg om at våren ikke er langt unna,og at vi går mot lysere tider. I dag har vi - 18 grader,så ser frem til det,nå. 

Nå må jeg finne arbeidslyst! Skulle begynt å male rommet til Hans i flere dager,nå. Men vi rev like godt opp hele gulvet! Bort med det stygge belegget. Så ting har tatt litt lenger tid enn planlagt. Men i går kveld ble det klart,så det er bare å sette i gang! Hva vi fant under belegget får dere se snart.. 

 

Ha en fin torsdag!

Klem,Trude. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits