På bena,igjen!

Endelig er formen tilbake!

Etter en helg med sykdom er det så utrolig deilig å orke noe igjen. Bare det å lage mat,og virkelig ha lyst på den.. Og at den smaker! Rydde og ordne litt i husets hjerte som så litt bombet ut etter dager der ting bare har blitt satt fra seg. Så byr på noen bilder av kjökkenet i dag i vakker vintersol. Ja,også guttene da.. Som igjen er i kanon form! 

   

Guttene er virkelig i form igjen! I dag var det dagen til å stå opp i en byggekloss å spiser banan,og lage tårn av tall og bokstaver. Og jammen var det dagen for å ta på seg alt for små luer og hatter også!

    

I morgen er det barnehage igjen,og jeg har som vanlig alt for mange planer! Skal liksom rekke alt på de timene guttene er borte. Men må virkelig tenke på å få malt litt på rommet til Hans.. Vi får se hva morgendagen bringer. Jeg planlegger aldri noe 100% ! Det kan jo hende jeg får lyst til å finne på noe annet,eller at jeg MÅ få gjort andre ting som er litt viktigere. 

  

Det er så fryktelig kaldt om dagen,så nå skal det bli deilig å krype under dyna snart. Så med dette bildet sier jeg god natt og sov godt ❤ 

Klem,Trude.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits