Til sengs med en duft av grønnsåpe!

Duften kommer hverken av at jeg har tørket støv eller vasket gulv!

Lukas har så sår stump,at jeg like godt badet både han og lillebror i grønnsåpe! Grønnsåpe er helt super på sår og irritert hud. Som besøkende på fødestuen hele fire ganger,har jeg god erfaring med sting,rifter og grønnsåpe bad. Å vaske der nede med enten klut eller våtservietter har nesten vært umulig da han har hatt så vondt. Og både for å få vasket ordentlig og for å få fortgang i at det blir leget,tok jeg i bruk et av verdens beste kjærringråd!

Maskineriet er fortsatt ikke bra,så vi har holdt ham hjemme fra barnehagen i dag også. Ja,vi holder ham hjemme resten av uken. I dag har han kommet seg litt mer ut av sofaen og lekt litt. Han har faktisk løpt litt,også! Så håper virkelig ikke vi må gå noen skritt tilbake,nå. Men er så redd for at han skal "gjøre" på seg om natten så han blir mer sår.. Vi er på vakt og sjekker ham hele tiden. For vi syns så forferdelig synd på ham,lille vennen vår. 

 I dag har dobbelsengen fungert som både parkeringsplass og trampoline. Og en plass å legge bilene så vi aldri får tak i dem igjen! Ja,det blir hvertfall lenge til.. 

 Jeg har kunnet slappe av litt med å se i mine favoritt magasiner... Som jeg kan se i,om og om,igjen! Og nyte noen friske tulipaner jeg kjøpte i går. Det var foresten gårsdagens høydepunkt! Å kunne reise en tur til butikken etter dager med sykdom og grinete og syke barn. Skal så lite til noen ganger! 

 

  

Så krysser vi alt vi kan og håper at morgendagen blir bedre! Kanskje kan vi ut en liten tur? Hvis det ikke er så fryktelig kaldt. I dag har vi "bare" hatt 10 minusgrader,så da er sjansene gode. Men uansett har vi bestemt oss for å ta med Knoll og Tott på en kjøretur. Da skal vi kjøre forbi togstasjonen... Som vi nesten alltid gjør! Det har vi lovet,dem.

Da var det atter en gang kveld,og jeg må atter en gang snart finne sengen. Vet jo aldri når Lukas finner på å stå opp,og i morgen er det min tur til å stå opp med ham. Kunne han bare ha sovet like lenge som Hans..

Håper dere har hatt en fin dag ❤

Klem,Trude. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits