Rosa avsluttning på helgen!

Så var det mandag,igjen!

I går reiste mannen min for å jobbe i Norge noen uker. Så jeg er atter en gang gressenke! Vi forberedte barna hele helgen på at pappa snart måtte reise på jobb.. Men likevel ble det litt tøfft! Hans skjønner jo ikke så mye enda. Det er værre for Lukas! I dag har han vært veldig lei seg ,og i tillegg til pappa ,har han savnet alle han kjenner. Vi har jo ikke noe slekt her i Sverige. Bare en storebror ( 23 ) som bor en times tid fra oss. Og noen få andre kjente.. Det er grunnen til at vi har tilknyttning til Sverige! Mannen min har tidligere bodd her,jobbet og fått et barn. Han bodde her i 11 år. Så vi har vært mye i Sverige i ferier,helger og ellers når vi har hatt noen dager fri. Vi har også hatt hytte her for å ha et eget sted å være når vi var her. Den er nå solgt fordi den lå kun 2 mil fra der vi bor,nå. 

 Etter at vi tre ble alene i går,syns jeg at vi måtte kose oss litt. Her pleier de å spise noe som ligner våre fastelavens boller så fort vi har rundet nytt år. Boller og krem. Semlor,som de kalles. Så da laget vi det! 

    

Litt vårløk har også blitt med hjem fra handleturen. Sausenebbet den står i,er et av mine seneste funn. Et franskt servise som jeg kunne ønske jeg hadde til jul! Ja,ja.. Bare å glede seg til å dekke bordet til neste jul! Og siden det var rødt,og jeg hadde noen søte,rosa servietter liggende som jeg syns passet,ble det ROSA! 

    

Lukas var mest opptatt av å få i seg melisen på toppen,mens Hans var helt oppgitt fordi han ble så klissete! 

 Og som om jeg ikke har nok å gjøre... Startet jeg på dette i dag! Har hatet det siden dagen jeg flyttet inn!!! Nå skal det bort! Klarer jo nesten ikke å holde penselen heller,da.. Fikk mannen min til å hjelpe meg med å bære opp et skap i går. Fra kjelleren og opp i 2 etg. Med sving trapper!!! Skjønner ikke hva jeg tenkte på? I dag er jeg så støl og har så vondt i armene at jeg til tider bare må slippe alt jeg har i armene. Selv om det bare er en kopp kaffe! Men nå står det der jeg ønsker.. Malte det også i går! Klarer vel ikke å kle på meg i morgen tidlig... 

Nå er det bort med ipad,telefoner og annet å trykke på før armene mine dør. Helt utrolig at jeg klare å blogge i kveld! 

 

Håper dere har hatt en fin start på en ny uke ❤

Klem,Trude. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits